Find de rigtige briller hos Den Rigtige Optiker i Ry

Briller skal ikke bare klæde dig. Men også være en forlængelse af dig og din personlighed. Derfor er valget af briller aldrig tilfældigt. Det er vigtigt, at du vælger både effektive briller og briller, der passer til din smag og som giver dig god komfort.

Hos Den Rigtige Optiker i ry er vi eksperter i at hjælpe dig med at finde den rette brille, som du vil få glæde af i lang tid. Så vælg den rigtige optiker til dit brillekøb i Ry.

Forskellige brilletyper

Du skal vælge briller, der passer til dit ansigt. Og det kan være svært med så mange valgmuligheder. Farverne skal passe til din hudtone og hårfarve. Så hvis du er lys, passer naturlige og rolige farver ofte bedst. Og hvis du er mørkere, er det ofte stærke farver som sort og pastelfarver, der matcher bedst. Formen på dit ansigt er også vigtigt i forhold til, hvilken brilletype du vælger:

  • Rundt ansigt: briller med højde giver længde til ansigtet
  • Ovalt ansigt: passer til de fleste brilletyper, så længe de flugter med øjenbryn og kindben
  • Firkantet ansigt: briller med runde kanter giver et blødere udseende
  • Langt ansigt: bredde briller og lavt placerede stænger
  • Hjerteformet ansigt: briller med tyngde forneden og lavt placerede stænger

Selvfølgelig er det forskelligt, hvad der er klædeligt, så derfor anbefaler vi altid, at man prøver brillerne før et køb.

Alle brilletyper hos Den Rigtige Optiker i Ry

Om du skal bruge brillerne som aflastning til kontaktlinserne, til læsning eller til arbejdet eller sport, så har Den Rigtige Optiker i Ry alle muligheder til dig. Så kom ind forbi vores butik og bliv inspireret til en god og komfortabel investering. Vi hjælper dig med at finde briller i din stil og som har den rette effekt til din synsnedsættelse.