Dansk design briller i Den Rigtige Optiker i Ry

Briller skal ikke blot hjælpe dig med dit synsbesvær. De skal også være komfortable og ikke mindst skal de se godt ud på dig. De skal passe til din smag, din ansigtsform og din hudfarve. Derfor har vi hos Den Rigtige Optiker i Ry et stort udvalg inden for dansk design, da en masse designere her i landet målretter brillelooket til danskere og til det nordiske look. Men alle kan få glæde af moderne briller af dansk design, for de har nemlig gjort sig umage både med kvalitet og udtryk.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Mange forskellige briller af dansk design

Hos Den Rigtige Optiker i Ry har vi mange mærker lavet af danske designere. Vi værner om bevarelsen heraf, da brillerne har et unikt look og en særdeles god kvalitet. Vi har blandt andet mærker som:

  • Fleye: her er der taget udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Nysgerrighed, entusiasme og humor vægtes også højt i designet af disse briller.
  • Thomsen Eyewear: blander det originale med det moderne look, og et godt stel-design forekommer, når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Stabile og lette materialer er ofte brugt i dette design som rustfrit stål og titanium.

Begge mærker er moderne mærker, som er velkendt af flere og flere købere.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Briller af det storslåede danske design i Ry

Vi har masser af briller af dansk design, og det bliver vi ved med at have. Så om end det er et princip for dig at købe dansk eller ej, kan du helt sikkert finde lækre og flotte briller af dansk design, som vil passe til dig. Så tag et kig ind i vores butik i Ry og lad dig inspirere af det danske look.