Find dine nye kontaktlinser hos Den Rigtige Optiker i Ry

At skulle finde de rette kontaktlinser kan være svært, fordi det er så forskelligt, hvad der passer personer bedst. Og der er mange valgmuligheder. Det handler om funktionalitet, og om at finde det mest behagelige til dine øjne. Linser, som du kan bruge hver dag, og som får dig til at se som en drøm.

Hos Den Rigtige Optiker i Ry kan vi hjælpe dig med at finde de rette kontaktlinser til dig. Vi synstester dig nemlig og finder derefter ud af, hvad der passer bedst til dine øjne. Så hvis du skal have kontaktlinser, så vælg den rigtige optiker i Ry.

Muligheder som bevægelsesfrihed og flerstyrkelinser

Forskningen har styrket udviklingen inden for kontaktlinser. Og derfor er der nu mange valgmuligheder for dig, der foretrækker et godt syn med linser:

  • 1-dags kontaktlinser: til dig der er aktiv og vil slippe rengøringen af linserne
  • 14-dags kontaktlinser: let og hurtig rengøring og kræver minimal tilvænning
  • 30-dags kontaktlinser: bløde linser kun til dagsbrug med rengøring hver aften
  • Døgnlinser: kan bruges døgnet rundt op til 30 dage med stor iltgennemstrømning
  • Flerstyrkelinser: skarpe styrker og glidende overgang med god synskomfort

Komfort med kontaktlinser fra Den Rigtige Optikere i Ry

Linser er en effektiv, sikker og behagelig løsning for de fleste med synsproblemer, og derfor også vigtigt at der er forskellige muligheder at tilbyde. Hos Den Rigtige Optiker i Ry giver vi masser af information og hjælp om de forskellige linser. Det starter med en samtale, derefter en test, for at se om dine øjne egner sig til kontaktlinser, og til sidst en synsprøve. Herefter får du linserne med hjem, så du kan prøve, om det er noget for dig.

Så tag et kig forbi Den Rigtige Optikere i Ry, hvis du er på jagt efter de perfekte kontaktlinser til dine øjne.