Lær om synstræning hos Den Rigtige Optiker i Ry

Dit syn er ikke dømt til at være, som det er nu. Faktisk kan du træne dit syn til at blive bedre med synstræning. Hos Den Rigtige Optiker i Ry er vi eksperter i at hjælpe dig med at træne dit syn, så du måske kan blive bedre til at se og måske undgå mere tid med briller eller kontaktlinser.

Sådan foregår synstræning

For at finde ud af, om du har behov for synstræning, skal du igennem en specialiseret synsprøve. Og du bør overveje at bestille en sådan synsprøve, hvis du har nogle af følgende symptomer:

  • Dobbeltsyn
  • Træthed ved læsning
  • Manglende koordination
  • Motoriske problemer
  • Hvis du har svært ved at bedømme afstand eller fokusere

Overordnet handler synstræning om at få øjnene til at fungere bedre sammen, altså forbedre samsynet. For hvis det ikke fungerer optimalt, vil man ofte opleve problemer som hovedpine, koncentrationsbesvær, fokuseringsbesvær og læsevanskeligheder. Derfor er det en god ide at træne samsynet, så du måske formindsker tiden med styrke til dine øjne.

Et synstræningsforløb foregår med forskellige øvelser for øjnene, der øges i sværhedsgrad, som du både skal lave hjemme og sammen med din optiker. Det tager omkring 15-30 minutter om dagen og giver som regel hurtige resultater. Udviklingen kontrolleres løbende hos optikeren for at kunne se fremskridtet, og hele forløbet tager oftest mellem 4 og 12 måneder.

Øjensamarbejde med synstræning hos Den Rigtige Optiker i Ry

Hos Den Rigtige Optiker i Ry kan du få lavet synstesten, der afgør, om du har behov for synstræning. Herefter tilbyder vi ekspertise i synstræning, der formentlig vil gavne dit samsyn, så dine øjne bliver bedre til at samarbejde. Vi har stor erfaring med synstræning og masser af gode resultater, så hvis du har brug for hjælp til dit samsyn, så kig forbi butikken i Ry!

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING