Få en synsprøve hos Den Rigtige Optiker i Ry

En synsprøve kan hjælpe med at afsløre, om du har brug for briller eller kontaktlinser, eller om du har øjensygdomme. Det er enkelt og hurtigt og helt smertefrit. Hos Den Rigtige Optiker i Ry er vi eksperter i at komme helt tæt på dine øjne med en synsprøve, der kan hjælpe dig videre, hvis du har mistanke om forværret syn eller andre gener.

Sådan foregår en synsprøve

En synsprøve kan bestå af op til 21 tests, der kan afsløre synsfejl. De kan tage en måling af øjets optiske system for at se, om der er fokuseringsbesvær, bygningsfejl og samsynsproblemer. Øjenmusklernes funktion kan også testes, og man kan også se dit farvesyn, dybdesyn og stereosyn.

Så disse tests er altså grundige og kan hjælpe til med at finde de rette briller eller kontaktlinser med den styrke, der passer til dit behov.

Vejledning hos Den Rigtige Optiker i Ry

Hos Den Rigtige Optiker i Ry tilbyder vi vejledning om en synsprøve og om eventuel videre behandling.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du burde bestille en synsprøve, har vi her samlet nogle tegn på, at du kan have nedsat syn:

  • Vedvarende hovedpine eller sammenknibning kan være tegn på anstrengelse af øjnene
  • Røde øjne kan opstå ved anstrengelse af øjnene, infektion eller ved øjensygdomme
  • Hvis du ser dobbelt, når du holder en hånd for det ene øje, kan det være et tegn på grå stær
  • Hvis du har brug for mere lys eller skal se tingene på længere afstand, er du måske langsynet

Hvis du har nogle af disse symptomer, bør du komme ind hos Den Rigtige Optiker i Ry og få lavet en synsprøve, der vil afsløre, hvor godt dit syn er, og om du har brug for styrke til dine øjne. Vi hjælper dig med det hele!