Solbriller med UV beskyttelse mod UV stråling i Den Rigtige Optiker i Ry

Der er forskel på solbriller. Nogle solbriller beskytter nemlig bedre end andre mod solens skadelige UV stråler. Derfor er kvaliteten vigtig, når du skal have nye solbriller med UV beskyttelse.

Hos Den Rigtige Optiker i Ry har vi et stort udvalg af solbriller med UV beskyttelse i høj kvalitet udvalgt specielt til at gøre det bedste for dine øjne.

Nyttig info om UV stråling

Selvom du måske tit har hørt om solbrillers beskyttelse mod UV stråling fra solen, er det ikke sikkert, at du ved, hvad det egentlig er. Det kan være nyttig viden, hvis man gerne vil beskytte sig selv fra strålerne, som i værste tilfælde kan fremkalde skader og sygdomme.

Solens stråler har forskellige bølgelængder, og disse typer solindstråling er du udsat for som menneske:

  • UV stråling: kan hverken ses eller føles
  • Synligt lys: det, vi ser som sollys
  • Infrarød stråling: varmen, som vi mærker fra solen

Ozonlaget frasorterer heldigvis nogle af de mest skadelige UV stråler, men de længste bølger vil stadig nå ned til jorden. Derfor er det en god ide med solbriller, som er et ekstra lag beskyttelse mod solens UV stråling. For det kan være svært at vide, at man bør beskytte sig, når man hverken kan se eller føle strålerne.

Vælg solbriller med UV beskyttelse hos Den Rigtige Optiker i Ry

UV stråling fra solen kan fremkalde både sneblindhed og svejseøjne som akutte skader, og på længere sigt øger det risikoen for går stær og tågede hornhinder. Derfor er det vigtigt med solbriller med UV beskyttelse, så du trygt kan færdes ude i al slags vejr uden at frygte for dine øjnes helbred. Så slip for bekymringerne, og kig ind hos Den Rigtige Optiker i Ry og få vejledning til, hvordan du bedst beskytter øjnene mod UV stråling.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu