Find din stil hos Den Rigtige Optiker i Ry

En brille skal ikke bare gavne dit syn og få dig til at se optimalt. Den skal også være lige efter din smag. Så det er vigtigt, at brillerne er efter din stil. For de skal heller ikke bare klæde dig, men være en forlængelse af din personlighed.

Hos Den Rigtige Optikere i Ry har vi et stort udvalg af en masse brilletyper. Både solbriller, almindelige briller og designerbriller af både dansk og udenlandsk design. Så hos os er du sikker på at finde et par briller, der passer til din stil.

Briller og stil hører sammen

At finde din stil, når det kommer til briller, afhænger af mange ting og faktorer. Derfor er det en god ide at vide visse ting på forhånd og tage en samtale i vores butik med en af vores optikere, som kan rådgive dig i den rigtige retning. Men først er det smart at finde ud af:

  • Din ansigtsform (ovalt, firkantet, trekantet, dråbeformet)
  • Din farveskala (hudfarve, hårfarve)
  • Din farvetone (lyse eller mørke farver, øjenfarve)
  • Til hvilket formål du skal bruge brillen (arbejde, sport, læsning)

Din stil kan selvfølgelig være helt uafhængigt af både din form og dine farver, så derfor anbefaler vi altid, at du kommer ind i butikken for at prøve brillerne inden købet.

Din stil findes i Den Rigtige Optiker i Ry

Du skal tage din personlighed med i overvejelserne af valget af dine briller, da din personlighed helt sikkert hænger sammen med din stil. Om du er til det klassiske design, det enkle eller til det unikke og sprudlende er lige meget, for hos Den Rigtige Optiker i Ry har vi det hele. Så kom ind hos os og bliv inspireret af vores store udvalg, så vi kan hjælpe dig med at finde din personlige stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE