Den Rigtige Optiker

Velkommen hos Den Rigtige Optiker. Når du kommer ind i vores butik vil du møde Mette eller Lene.  Vi er begge uddannede optikere med mange års erfaring i faget. Den Rigtige Optiker har eksisteret siden 1990. Vi er det lokale alternativ til de mange internationale og landsdækkende optikerkæder. Vi stræber altid efter at yde den bedste service overfor vores kunder. For at det kan lade sig gøre, er det afgørende at vores faglighed er i top. Derfor sørger vi for løbende at videreuddanne os og tage på relevante kurser, der kan udvide vores viden og teknikker.

Det er vigtigt for os, at du føler dig respekteret, når du besøger os. Derfor sørger vi altid for at give dig vores ærlige og professionelle mening, når vi rådgiver dig.  

En del af OptikTeam og Dansk ErhvervsOptik

Vi er en del af forhandlernettet OptikTeam, som udelukkende består af selvstændige butikker. Det giver os mulighed for at tilbyde et sortiment af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Derudover er vi en del af Dansk ErhvervsOptik, som er en landsdækkende sammenslutning af landets førende optikere. Dansk ErhvervsOptik er med til at mindske arbejdsskader, som  kan føres tilbage til dårlige vilkår for synet i arbejdstiden. Vi kan derfor tilbyde både skærmbriller og andre typer for erhvervsbriller.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi har et stort udvalg af kvalitetsstel fra både danske og internationale designere. Vi sammensætter selv vores sortiment. Vi tager med jævne mellemrum på messer, hvor vi håndplukker nye smarte briller og solbriller. Alle vores solbriller fås med og uden styrke. Vi har eget værksted i forretningen, hvor vi selv indsliber og monterer glas.

Vi kan tilbyde dig en bred vifte af muligheder inden for kontaktlinser. Du kan få endagslinser, månedslinser eller speciallinser, der passer lige præcis til dine behov.

Kig ind til os i butikken eller bestil en tid til synsprøve, linsekontrol eller eftersyn her på siden, så finder sammen en løsning til dig.