Solbriller med styrke hos Den Rigtige Optiker i Ry

Den ultimative beskyttelse mod øjnene behøver ikke være kedelig. Hos Den Rigtige Optiker i Ry tilbyder vi moderne solbriller, som du kan bruge til alle årstider mod solens stråler. Nemlig solbriller med styrke, som sørger for, at du stadig ser optimalt, samtidig med at de beskytter og giver et lækkert og moderne look.

Forskellige styrker glas til dine solbriller

I Ry tilbyder vi flere forskellige typer styrker i glasset i dine solbriller. Så har du bedre mulighed for at finde et par, der passer til dit behov. Blandt andet tilbyder vi:

  • Solbriller med flerstyrkeglas: så kan du se tingene tæt på og langt væk, når solen skinner
  • Solbriller med enkeltstyrkeglas: har samme styrke og beskytter også øjnene
  • Solbriller med polaridglas: mindsker generende refleksioner fra vandoverflader i solen
  • Solbriller med clip-on: solbrilleglas, som du klipper på dine nuværende briller, som du har mulighed for at vippe ned og op

Således kan du sagtens få din styrke i solbriller. Og så behøver du hverken være bange for øjenskader eller at knibe øjnene sammen for at kunne se noget udenfor. Meget mere behageligt og effektivt.

Sommerklar med solbriller med styrke i Ry

Hos Den Rigtige Optiker i Ry er vi eksperter i at finde solbriller med styrke til dig. Vi hjælper dig med at få dem til at passe til din hudfarve og din ansigtsform, og ikke mindst dine øjne, så du kan se ordentligt. Derudover er det højeste mode at bære solbriller på alle årets årstider. Så derfor har vi selvfølgelig mange slags fra forskellige mærker og i mange farver og former.

Så hvis du vil være helt sommerklar og leder efter et par solbriller med styrke, så kom ind i butikken og få hjælp og vejledning til at finde netop det par, der passer til dig og din sommerstil.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER